Τελευταία νέα
Search
perifereia_v.aigaiou

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Σύσταση Επιτροπής Τουριστικών Θεµάτων και Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής Τουρισµού

502

Επιτροπή Τουριστικών Θεµάτων και Θεµάτων Αγροδιατροφής

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενέκρινε τη σύσταση της Περιφερειακής Επιτροπής Τουριστικών Θεµάτων και Θεµάτων Αγροδιατροφής, καθώς και της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής Τουρισµού, οι οποίες θα στοχεύουν στη δηµιουργία µίας νέας δοµής ως προς τον σχεδιασµό, την υλοποίηση, την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τον επανασχεδιασµό του τουρισµού για το σύνολο των δέκα νησιών που απαρτίζουν την Περιφέρεια.

Στις επιτροπές θα συµµετάσχουν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του τουρισµού καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισµού.

Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή Τουρισµού

Ειδικότερα στην Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή Τουρισµού της περιφέρειας θα συµµετάσχουν µε τους αναπληρωτές τους: Εκπρόσωπος Περιφέρειας Β. Αιγαίου µε την αρµοδιότητα του Τουρισµού, Εκπρόσωπος της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστηµίου Αιγαίου, ο Προϊστάµενος Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου,ο Προϊστάµενος Διεύθυνσης Τουρισµού, εκπρόσωποι από κάθε µια εκ των πέντε χωρικών Συντονιστικών Επιτροπών, Εκπρόσωπος της ΠΥΤ ΕΟΤ, Εκπρόσωπος του ΚΑΣ, Εκπρόσωπος της Ε∆Α Β. Αιγαίου και Εκπρόσωπος της Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Σε κάθε µια από τις χωρικές Συντονιστικές Επιτροπές Τουρισµού θα συµµετάσχουν εκπρόσωποι µε τους αναπληρωτές τους από το Περιφερειακό Συµβούλιο, το Επιµελητήριο, το Σύλλογο Ξενοδόχων, το Σύλλογο Ενοικιαζοµένων Δωµατίων, το Σύλλογο επιχειρηµατιών εστίασης, το Σύλλογο πρακτόρων, το Δήµο, το Λιµεναρχείο , το Αεροδρόµιο , καθώς και στελέχη και εκρπρόσωποι της ∆ιεύθυνσης Τουρισµού Βορείου Αιγαίου, της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, των ξεναγών και του Συλλόγου Τουριστικών Επαγγελµάτων.

Don’t forget to check the Santorini Activities Santorini Horse Riding
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: