Τελευταία νέα
Search

ΔΙΕΚ Σάμου: Το τμήμα της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Σάμου

248

ΔΙΕΚ Σάμου – ΕΕΕΕΚ Σάμου: σύμπραξη και συνεργασία

Το ΔΙΕΚ Σάμου με το τμήμα της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης ξεκίνησε ένα κύκλο συνεργασίας με το ΕΕΕΕΚ Σάμου προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους μαθητές του σχολείου, την Παρασκευή στις 27/4/2018.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους καταρτιζόμενους του τμήματος και την καθηγήτρια τους Δήμητρα Αποστολοπούλου οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους προσφέροντας υπέροχα χτενίσματα και κουρέματα στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Σάμου αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, κάθε υλικό και άυλο πόρο προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η δραστηριότητα.
Οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν δίνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε αυτή την σύμπραξη και συνεργασία. Ας αποτελέσει έναν πυρήνα ευαισθητοποίησης εντοπισμού προβλημάτων και ορθότερης καθοδήγησης για την αντιμετώπιση τους, αποφέροντας οφέλη στους ίδιους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και γενικότερα την τοπική κοινωνία.
Οι Δ/ντές: 
Τριανταφύλλου Νίκος Τσαμήτρου Βούλα

 

Don’t forget to check the Santorini Activities Santorini Horse Riding
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: