Τελευταία νέα
Search

Η Σάμος είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στην κατασκευή νέου hotspot

895

Βροντερό ΟΧΙ στην κατασκευή νέου hotspot

Από την κατάμεστη πλατεία των Μυτιληνιών ακούστηκε ένα βροντερό Οχι στην κατασκευή νέου hotspot στην περιοχή και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο Μοσχονά. Οι σαμιώτες, από όλες τις περιοχές του νησιού είχαν ασφυκτικά γεμίσει όλους τους χώρους της Κεντρικής πλατείας προκειμένου να παρευρεθούν  στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής κοινότητας. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Γιώργος ελευθερόγλου αναφέρθηκε στο αίτημα της κοινότητας και του δήμου για παραχώρηση μέρος του στρατοπέδου για τη δημιουργία παιδικής Χαράς νηπιαγωγείου δομών υγείας και γενικά για κοινωνικές δομές . Ο πρόεδρος ακόμη ανέφερε ότι ο βουλευτής Σάμου αν και εκλήθη από τον ίδιο στην λαϊκή συνέλευση δεν παρέστη. Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο δήμαρχος τοποθετήθηκαν κατά της δημιουργίας νέου hotspot και ζήτησαν την αποσυμφόρηση του νησιού. Ο δήμαρχος επιπλέον ζήτησε να συσταθεί επιτροπή για να επισκεφθεί τον υπεύθυνο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής προκειμένου να πάρει πίσω το αίτημά του για παραχώρηση του στρατοπέδου και την δημιουργία δομής μεταναστών.

Το λόγο έλαβαν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, ιερείς, τοπικοί σύμβουλοι, ο π. πρόδρος της Κοινότητας κ. Γερασίμου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν ο  αντιπεριφερειάχης κ. Νικόλαος Κατρακάζος, ο αντιπεριφεριάρχης Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Γεώργιος  Κυριαζής, ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, κ Πάρης. Παπαγεωργίου, Χριστόδουλος Σεβαστάκης, Τ. Καλατζής και Β. Βαλκαμλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Αμυρσώνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ε. Μαυρατζώτης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

πληροφορίες από era aegean.gr

Μετά την συγκέντρωση ψήφισμα εξέδωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Μυτιληνιών το οποίο αναφέρει:

ΨΗΦΙΣΜΑ

===============
Εμείς οι κάτοικοι της Δημοτικής κοινότητας Μυτιληνιών του νομού Σάμου και μετά από πρόσκληση του πρόεδρου και του κοινοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 /Α΄/2010) συνήλθαμε σήμερα 4/7/2018 σε λαϊκή συνέλευση στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών και μετά την τοποθέτηση του Προέδρου και όλων των ομιλητών, αποφασίζουμε και λέμε
ΌΧΙ στη δημιουργία νέου Κ.Υ.Τ (Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης) μεταναστών στους Μυτιληνιούς και εκφράζουμε την πάγια θέση του Σαμιακού λαού για αποσυμφόρηση της Σάμου. Λέμε
ΌΧΙ στην παραχώρηση του ανενεργού στρατοπέδου (Π.Β) Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μοσχονά στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολίτικης.
Λέμε ΝΑΙ στην παραχώρηση στον Δήμο Σάμου και κατ επέκταση στην κοινότητα Μυτιληνιών.
ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΣΑΜΟΥ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φωτογραφίες από κ.Γιάννη Βέτα

Φωτογραφία του Γιαννης Βεττας.

Φωτογραφία του Γιαννης Βεττας.

Φωτογραφία της Ανθή Χατζηιωάννου.

Φωτογραφία από κ.Ανθή Χατζηιωάννου

Don’t forget to check the Santorini Activities Santorini Horse Riding
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: