Τελευταία νέα
Search

Δημοτική παράταξη »Ανατροπή»: Σπαθαραίοι – Δημιουργούμε το μέλλον – Οι προτεραιότητές μας

534

Η «Ανατροπή» στην τοπική κοινότητα των Σπαθαραίων

Την Κυριακή 12 Αυγούστου, η «Ανατροπή» επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σπαθαραίων. Οι Σπαθαραίοι είναι μια μεγάλη διοικητικά περιφέρεια και εκτός από το χωριό περιλαμβάνει και παραθαλάσσιες περιοχές, όπου μένουν μόνιμα κάτοικοι, όπως είναι το Αβάντι, ο Απ. Παύλος, η Βεργή, η Καλογερά, η Κυργιάννη, το Λιμνονάκι και η Συκιά. Επίσης, στους Σπαθαραίους ανήκει διοικητικά και το νησί της Σαμιοπούλας.

Στην πλατεία του χωριού,  υποδέχτηκαν την «Ανατροπή»  κάτοικοι της περιοχής και ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση για διάφορα θέματα. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε διεξοδικά τους βασικούς άξονες διοίκησης του δήμου. Επίσης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης και ακολούθησαν διάφορες ερωτήσεις.

Σύμφωνα με την «Ανατροπή» οι προτεραιότητες έργων για την συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την περιοχή, είναι οι εξής:

  1. Βελτίωση του αγροτικού δρόμου από γήπεδο Σπαθαραίων έως τον κεντρικό δρόμο Πύργου-Σπαθαραίων, οικία Α. Μιχαλιού (διαπλάτυνση, τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση), ώστε να χρησιμοποιείται ως περιφερειακός.
  2. Βελτίωση και εργασίες συντήρησης του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης, ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα ανεπάρκειας νερού (έλεγχος και αντικατάσταση δικτύου).
  3. Μελέτη παροχής νερού ανθρώπινης κατανάλωσης και σε άλλες περιοχές, εκτός των αναγνωρισμένων οικισμών που ήδη υδροδοτούνται (αξιοποίηση πηγών, γεωτρήσεις, π.χ. γεώτρηση περιοχής δασκάλου Αντώνη κτλ.).

Διαμόρφωση και αξιοποίηση του ευρύτερου χώρου του δημοτικού σχολείου (προαύλιος χώρος και εσωτερικός χώρος, π.χ. δημιουργία λαογραφικού μουσείου – μουσείο Καδή).                                             

 

Don’t forget to check the Santorini Activities Santorini Horse Riding
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: